Deel dit artikel ‹ Terug

Maasheggenfoto's op kalender

Geplaatst op: donderdag 16 december 2010Kalender als geschenk voor nieuwe vrienden

Eind oktober werden inwoners en liefhebbers van Maasheggen opgeroepen hun mooiste foto’s van het Maasheggengebied in te sturen naar De Vrienden van de Maasheggen. En met resultaat; de mailbox werd in de weken daarna overladen met prachtige foto’s. Een selectie van fraaie beelden siert nu de kalender.

De Vrienden van de Maasheggen hebben deze kalender inmiddels als eindejaarsattentie aan haar vrienden verzonden. Uiteraard hebben ook de inzenders van foto’s een exemplaar mogen ontvangen. Wilt u ook een kalender ontvangen? Word dan snel Vriend van Maasheggen! Er is nog een beperkte voorraad kalenders beschikbaar. Voor de eerste nieuwe Vrienden ligt een kalender te wachten. Maar ben er snel bij, want op is op.

Vriend worden?
Veel mensen beleven plezier aan het unieke Maasheggengebied. Ze recreëren er door te wandelen en te fietsen. Of ze genieten van de bijzondere natuur. Andere mensen zijn weer vooral geïnteresseerd in de lokale cultuurhistorie. Iedereen geniet op zijn eigen manier van de Maasheggen.
Draagt u de Maasheggen een warm hart toe? Word dan vriend van de Maasheggen!

Via een speciale website kunnen vrienden informatie en inspiratie uitwisselen met andere ‘Maasheggenvrienden’. Het delen van foto’s of tips over wandelen of de natuur wordt dankzij de netwerksite eenvoudig. Bovendien worden vrienden op de hoogte gehouden van nieuwe ontwikkelingen. Ook wordt er speciaal voor de vrienden van de Maasheggen één keer per jaar iets speciaals georganiseerd. Daardoor kan men het prachtige gebied op een ongekende wijze ervaren. Vrienden van de Maasheggen tonen niet alleen hun betrokkenheid bij het gebied, ze genieten zo nog meer van de bijzondere Maasheggen. Kijk op de website www.gehegdaanmaasheggen.nl voor meer informatie.

Vrienden van de Maasheggen
‘De Vrienden van de Maasheggen’ is een initiatief van de projectorganisatie Gehegd aan Maasheggen. Deze houdt zich bezig met de uitvoering van het Integraal Gebiedsprogramma (IGP) Maasheggen. In de projectorganisatie zijn de provincie Noord-Brabant, de gemeenten Boxmeer en Cuijk, de lokale ZLTO-afdelingen, IVN De Maasvallei, Rijkswaterstaat, Staatsbosbeheer, waterschap Aa en Maas en Dienst Landelijk Gebied vertegenwoordigd.

IGP Maasheggen maakt onderdeel uit van de herinrichting van het platteland. Op tal van plaatsen komen nieuwe natuurgebieden tot stand, krijgen rivieren de ruimte, blijven dorpen leefbaar en kan landbouw zich ontwikkelen op duurzame locaties. Samen dragen alle projecten bij aan een vitaal, mooi en schoon platteland voor alle inwoners en recreanten. Aan de uitvoering werken overheden, maatschappelijke organisaties en particulieren, onder regie van de provincie Noord-Brabant. In deze regio zijn zij verenigd in de reconstructiecommissie Peel en Maas.
advertentie