Scheidsrechter Jannick van der Laan te gast in podcast Groeten uit het Land van Cuijk Jannick van der Laan
Deel dit artikel ‹ Terug

Scheidsrechter Jannick van der Laan te gast in podcast Groeten uit het Land van Cuijk

Geplaatst op: dinsdag 28 mei 2024


Stel je eens voor: je bent aan het werk, duizenden mensen kijken op de werkvloer met je mee en thuis voor de buis zitten nog eens honderdduizenden mensen die een mening hebben over hetgeen jij aan het doen bent. Dit is voor Jannick van der Laan uit Cuijk de normale gang van zaken. Hij is namelijk scheidsrechter bij de KNVB betaald voetbal.


Op zijn 25e jaar floot hij zijn eerste wedstrijd in de eredivisie. Daarvoor was hij al actief in de Keukenkampioendivisie maar het begon allemaal met een wedstrijd bij JVC in Cuijk. In een gesprek met Corné Kremers kijkt Jannick in de podcast Groeten uit het Land van Cuijk terug op de start van zijn carrière als scheidsrechter. Wat er allemaal bij komt kijken, wat hij er allemaal voor moet doen en laten en waarom hij op een gegeven moment besloot zijn naam te wijzigen van zijn socialmedia komt aan de orde. Een mooi gesprek waarin de sympathieke van der Laan vertelt over zijn vak.


Techniek was in handen van Thijs van den Heuvel.

Deze podcast is een initiatief van Visit Land van Cuijk. Dit om iedereen kennis te laten maken met interessante en bijzondere inwoners van deze gemeente, maar ook hoor je meer over bijzondere evenementen en activiteiten in het Land van Cuijk. Beluister de podcast Groeten uit het Land van Cuijk via je favoriete podcastapp of podcastprovider. Dit kan ook via www.groetenuithetlvc.nl