Deel dit artikel ‹ Terug

Landelijke erkenning voor nieuwjaarsduik Mill

Geplaatst op: dinsdag 23 november 2010Op zaterdag 1 januari aanstaande zal voor de 13e keer de nieuwjaarsduik gehouden worden in natuur en recreatiegebied de Kuilen tussen Mill en Langenboom. Deze nieuwjaarsduik krijgt nu ook landelijke erkenning, want vanaf nu mag deze duik zich een Unox Nieuwjaarsduik noemen. De organisatie, Stichting Activiteiten Mill, is blij met deze erkenning.

De naam “Unox Nieuwjaarsduik” is voorbehouden aan duiken die voldoen aan een aantal strenge criteria. Hierbij gaat het om toegankelijkheid, een flink aantal deelnemers, uitstraling en veiligheid. De nieuwjaarsduik van Stichting Activiteiten Mill (SAM) voldoet al jaren ruimschoots aan dat alles en vandaar dat het vanaf 1 januari 2011 een “Unox Nieuwjaarsduik” zal zijn. Uiteraard is er daarom ook voor alle deelnemers een Unox wintermuts, naast een certificaat van SAM een speciaal Unox deelnemers vaantje en voor zowel duikers als publiek gratis erwtensoep, Glühwein en oliebollen.

Reserveer zaterdag 1 januari 2011 alvast in uw agenda en doe mee of kom kijken naar de Unox Nieuwjaarsduik in Mill. Deze zal klokslag 14.00 uur plaats gaan vinden in natuur en recreatiegebied de Kuilen (de Kuule) tussen Mill en Langenboom. www.uitinmill.nl
advertentie