Deel dit artikel ‹ Terug

Nederlandse primeur voor Wellnessboot Mill

Geplaatst op: maandag 18 oktober 2010De Wellnessboot bij Fitland aan de Hoogveldseweg in Mill heeft de Nederlandse primeur van de ZitHammam. De ZitHammam is een gemeengoed in de Arabische wereld. Anders dan de traditionele hammam is de ZitHammam gericht op het vitaliseren van het lichaam. Het gebruik van speciale klei voedt het lichaam en de zeping geeft een ontspannen gevoel. In de maand oktober zijn er nog een aantal van deze sessies in de Millse Wellnessboot.

Deze unieke ZitHammam wordt bij de Wellnessboot in Mill verzorgd door speciaal opgeleide tellaks. Dit speciale Arabische reinigingsritueel zorgt voor een lichamelijke en geestelijke reiniging. Speciaal samengestelde klei wordt hierbij krachtig op het lichaam aangebracht met een scrubhandschoen. In combinatie met stoom worden goede stoffen in het lichaam opgenomen en afvalstoffen uit het lichaam verdreven. Bij deze ZitHammam hoort ook een inzeping, een zeepmassage en een korte meer intense voetmassage.

In oktober zijn er een aantal van deze speciale ZitHammam behandelingen. Dit op donderdag 21 oktober, zondag 24 oktober, vrijdag 29 oktober en zondag 31 oktober. Kijk voor meer informatie of reserveringen op www.wellnessboot.nl.
advertentie