Deel dit artikel ‹ Terug

Open dagen gemeentehuis succes

Geplaatst op: maandag 4 oktober 2010



Op zaterdag 2 en zondag 3 oktober opende het nieuwe gemeentehuis van Boxmeer de deuren voor alle belangstellenden. Zaterdag verwelkomden we zo’n 3000 tot 3500 bezoekers. Mede vanwege de koopzondag en natuurlijk het prachtige weer kreeg het gemeentehuis op zondag ruim 5000 belangstellenden over de vloer. Al met al hebben ruim 8500 mensen het nieuwe gebouw in hartje Boxmeer bezocht.

De vele bezoekers zorgden voor een gezellige en gemoedelijke sfeer. De presentaties van de afdelingen werden goed ontvangen. De bezoekers waren zeer geïnteresseerd in en nieuwsgierig over wat de medewerkers en afdelingen allemaal doen. De verschillende activiteiten, demonstraties en wedstrijden trokken veel bekijks. Prijswinnaars van de wedstrijden worden de komende weken in de gemeenterubriek van het Boxmeers Weekblad bekend gemaakt.

Het centrum van Boxmeer was dit weekend bruisend. Het laatste weekend Klasse(n)kunst in de oude Bakelgeertschool trok ook veel bezoekers. De open dagen, de koopzondag met alle activiteiten erbij en het prachtige weer maakten het afgelopen weekend een groot succes.

De activiteiten in het kader van de opening van het gemeentehuis begonnen met de open dag voor mindervalide inwoners van Boxmeers op zaterdag 25 september. Op woensdag 29 september werd het gebouw officieel geopend door de commissaris van de Koningin van Noord-Brabant Wim van de Donk. Met de open dagen die door ruim 8500 belangstellenden werd bezocht kunnen we met veel plezier terugkijken op een succesvolle week.

De reacties op de verschillende dagen waren uiterst positief. Van de commissaris van de Koningin tot en met het bezoekend publiek heeft de gemeente Boxmeer veel complimenten ontvangen over de activiteiten de afgelopen week.

Bron: Gemeente Boxmeer