Deel dit artikel ‹ Terug

Spelers gezocht voor nieuwe voorstelling Rust en Vreugd

Geplaatst op: maandag 5 juni 2023


Altijd al eens willen meespelen in een grote toneelvoorstelling? BosTheaterproducties zoekt voor de nieuwe voorstelling ''Rust en Vreugd'', een vervolg op de populaire Hendrik Groen-reeks, amateurspelers tussen de 30 en 60 jaar, met spelervaring. De productie gaat op tournee in het voorjaar van 2024 en is op 31 mei 2024 te zien in Schouwburg Cuijk.


Na de dagboeken van Hendrik Groen, verruilt de auteur het verzorgingshuis voor een volkstuin en kruipt in de huid van de 68-jarige Emma Quaadvliegh. Emma – Doris Baaten - is nog maar kort weduwe als zij tijdens het opruimen een vergeten inschrijving terugvindt voor een tuinhuisje op ‘Rust en Vreugd’. In gedachten aangespoord door haar overleden man gaat ze kijken en wordt op slag verliefd. Dat ze geen groene vingers heeft maakt niet uit, want een gezellige bonte groep medebewoners schiet direct te hulp. Tuincontrole commissies en onderlinge strijd blijken echter de vreugde in het groene paradijs te verstoren. Emma besluit vol bravoure in actie te komen tegen de vele ongeschreven regels. Ondanks haar verdriet vindt ze op de tuin haar geluk weer terug mede dankzij haar nieuwe vrienden.


Auditie-oproep

Voor de voorstelling Rust en Vreugd is Bos Theaterproducties op zoek naar amateurs(m/v/x) mét spelervaring. De voorstelling gaat op tournee van maart t/m juni 2024 en is op 31 mei 2024 te zien in Schouwburg Cuijk. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden voor een auditie op de website van Bos Theaterproducties.https://www.bostheaterproducties.nl/default.asp?keuze=frontpage