Vakantie in eigen land

Column door Eefke Peeters
vrijdag 29 januari 2021

Zit jij net te bedenken dat je vorig jaar bezig was met je carnavalsoutfit of met de wintersportvakantie naar Tirol?
In tijden zoals deze, waarin we nu verkeren, moet je niet terugkijken, maar vooruit.
Hou je bezig met de toekomst, die hoe onzeker nu dan ook, toch eigenlijk volgepland zou moeten worden met leuke dingen. Ik hoorde pas een medium op de radio en volgens haar kregen we een echt fijn voorjaar en absurd goede zomer. Qua weer, qua vrijheden en qua economie.
Ik geloof heilig in gedachtenkracht en dus geloof ik dit medium gewoon. Dus koop alvast een cadeaubon bij de horeca en plan alvast een dag met iemand ergens dit jaar. En denk vast na over de vakantie. Misschien overweeg je om op vakantie in eigen land te gaan? Dan heb ik nog een mooie tip voor je: Ga op vakantie in eigen land van Cuijk.

Ja, je leest het goed. Gewoon lekker op vakantie in onze eigen mooie regio. Want we hebben hier alles; prachtige veelzijdige natuur met mooie fiets & wandelroutes. We hebben veel water en dus ook veel verschillende manier om te recreëren op het water. We hebben ongelooflijk veel bijzondere bezienswaardigheden, zoals unieke kloosters en kastelen. We hebben indrukwekkende musea en prachtig leuke winkelcentra. We hebben een grote diversiteit aan horeca. En echt ontzettend leuke, bijzondere overnachtingsaccommodaties. Neem eens een kijkje op onze online beurs die wij samen met ondernemers hebben gemaakt om toeristen naar onze regio te verleiden. Ga maar even kijken, ik wacht wel >>>>www.vakantieineigenlandvancuijk.nl

En? Mooi he? En dan is het in feite nog maar een tipje van de sluier, want we hebben natuurlijk nog veel meer prachtige ondernemers die allemaal staan te popelen om weer voor jou aan de slag te kunnen gaan. Vele van hen doen nu aan thuisbezorging, daarvoor kun je op die andere handige website kijken thuiswinkelen.landvancuijk.nl
Misschien alvast een leuke bikini, een gave hoed, fijn boek, zonnebril of nieuwe wandelschoenen?

Mocht je nog vragen hebben over jouw vakantie in eigen land van Cuijk dan zie je op de site ook een foto-icoontje waar je jouw vraag kan stellen. Doe dat gerust! Heb ik ook een vraagje aan jou: Wat is volgens de mooiste plek om te overnachten in het Land van Cuijk? 


Lees meer blogs/columns | Terug naar Toerisme & Recreatie