Miranda’s als boerin Lies en boerin Anna en Isa en Neeltje als jongkvrouwen verschenen in Mill Deel dit artikel ‹ Terug

Miranda’s als boerin Lies en boerin Anna en Isa en Neeltje als jongkvrouwen verschenen in Mill

Geplaatst op: vrijdag 29 november 2019


Zaterdagavond 23 november werd het kersverse prinsenpaar prins Robert en prinses Marloes van ’t Gèrmelaand een receptie aangeboden. Heel wat carnavalsverenigingen, familie, vrienden en bekenden gebruikten deze gelegenheid om het prinsenpaar te feliciteren. In Myllesweerd was er vanaf 18.11 uur dan ook veel muziek te horen, er waren dansen en toespraken en uiteraard werd ook het winnende Blerlied van het Pretpakket gezongen.

Maar deze avond stond ook de vraag centraal, wie is het nieuwe boerenbruidspaar en wie vertegenwoordigen als jongkerpaar de jeugd en jongeren tijdens dit carnavalsseizoen. Als eerste verschenen boer Ties en boerin Anna. Althans, dat was tot nu toe het geval. Maar dit jaar zullen op carnavalsmaandag 2 boerinnen in de onecht verbonden worden. Boerin Lies (Miranda Thoonen) en boerin Anna (Miranda Krijnen) verschenen namelijk op het podium als nieuw boerenbruidspaar.

Terwijl er steeds meer jongeren Myllesweerd binnenkwamen, nam ook de spanning toe. Want het jongkerpaar doet het al vele jaren goed bij de jongeren in Mill. Heel wat namen rond het 12e jongkerpaar deden al de ronde. Maar uiteindelijk was het toch een verrassing. Want Isa van Zwam en Neeltje Robbrecht werden als jongkvrouwen gepresenteerd. Zij zullen er dit seizoen zeker een feestje van gaan maken, want dat begon al direct na hun verschijning. Op vrijdagavond met carnaval, 21 februari, is er een speciaal jongkerfeest. Dit in het Aldendrielpark.

Meer weten over carnaval in Mill? Like dan de Facebookpagina van SCM ’t Gèrmelaand en zie regelmatig de website www.germelaand.nl