Nog beperkt kaartjes beschikbaar voor pronkzittingen in Mill – 2 shows uitverkocht Deel dit artikel ‹ Terug

Nog beperkt kaartjes beschikbaar voor pronkzittingen in Mill – 2 shows uitverkocht

Geplaatst op: donderdag 3 januari 2019


Op donderdagavond 27 december was de kaartverkoop voor de pronkzittingen van ’t Gèrmelaand 2019. De 1e en 3e zitting zijn volledig uitverkocht. Voor de middagzitting van zondag 27 januari en de 2e zitting op vrijdagavond 1 februari zijn nog wel kaartjes verkrijgbaar.

Optredens
Tijdens de pronkzittingen zijn er optredens van o.a. WAD, t Klien Grut, RenS, Duk Zat, Sjors Dollevoet, Jut & Jul, Heddekkes, Bravro’s, de
ex-prinsen en ex-prinsessen. Ook is er een geheel nieuwe act: Evolution of Dance. En de dansmariekes van de Foekepot en de GerMills zijn uiteraard ook van de partij met swingende optredens. Ook zal het Blerlied 2019 van de Professors er te horen maar ook te zien zijn. Presentatie is dit keer in handen van Marinus Verweijen.

Pronkzittingen
De pronkzittingen zijn dit seizoen op zaterdagavond 26 januari. De middagzitting is op zondag 27 januari. De tweede en derde avonden zijn
vrijdag 1 en zaterdag 2 februari. Zoals gebruikelijk worden deze zittingen gehouden in de Theaterzaal van Myllesweerd.

Kaartjes

De nog beschikbare toegangskaarten kosten 12,50 euro per stuk. Voor de middag zitting zijn de kosten 10,00 euro. Check voor de beschikbaarheid van toegangskaartjes bij Francy Coppens via telefoon 06 20828808. Kaartjes voor de middagzitting zijn ook verkrijgbaar bij Cultureel Centrum Myllesweerd en bij Pieter v.d. Elzen, telefoon 0485 – 451876.