Wie wordt het Jonkerpaar in Mill? Deel dit artikel ‹ Terug

Wie wordt het Jonkerpaar in Mill?

Geplaatst op: dinsdag 27 november 2018


Tja en de grote vraag is, zoals elk jaar, wie oh wie zullen het worden? Wie heeft de grote eer om als elfde Jongkerpaar de kar tijdens de carnaval te gaan trekken. De Jongkercommissie heeft al bergen werk verzet. Elke oneven dag wordt op Facebook en Instagram een nieuwe opdracht /hint gezet. Hiermee kunnen we wellicht ontdekken wie de opvolgers zullen zijn van Jongker Max (Cuppen) en Jongker Joost (van Lith). Het mooie aan deze hint is dat mensen elkaar actief helpen op de sociale media kanalen. De samenwerking heeft er voor gezorgd dat de meeste opdrachten al zijn opgelost waardoor de hint is ‘’vrijgespeeld’’. Er is na het eerste filmpje, wat de elfde van de elfde voor het eerst werd vertoond, meteen een poll ontstaan. Maar na 2 dagen was deze natuurlijk al totaal veranderd. De afgelopen weken zijn er veel jongeren geweest die wel heel actief bezig waren met speuren op Facebook. Zo fanatiek dat het bijna verdacht is!! Of dat ook daadwerkelijk het geval is wordt pas echt duidelijk tijdens
prinsenreceptie op zaterdag 1 december. 
Deze zaterdag avond zal namelijk het nieuwe jongkerpaar tevoorschijn komen. De receptie vindt plaats in de zaal van Myllesweerd. De avond start rond 19:11 uur, de onthilling van het nieuwe jongkerpaar zal rond 22.11 uur gebeuren.
Ook dit jaar worden er weer 60 munten weggegeven, alleen zal de prijs nu niet gaan naar de persoon die de goede naam heeft voorspeld. Maar er wordt gekozen tussen iedereen die dit jaar een stem heeft uitgebracht op het nieuwe jongkerpaar.
Maar er is nog meer reden om daar met zijn allen naar te komen kijken, want ook is er de verschijning van het Boerenbruidspaar. Aan het eind van de avond zullen dus alle hoogheden van dit seizoen bekend zijn. Dan kan de carnaval echt van start gaan! Stichting Carnaval Mill, de Jongkercommissie en de Boerencommissie hopen op een grote opkomst om er met zijn allen een prachtig, super gezellig feest van te maken.
Blijf ons voor meer tips en hints volgen op Facebook in Instagram.
advertentie