Speurders Germelaand Deel dit artikel ‹ Terug

Speurders Germelaand

Geplaatst op: vrijdag 2 november 2018


Al enkele weken zijn de speurders van ut Germelaand enorm actief om te achterhalen wie het Nieuwe Prinsenpaar 2018-2019 wordt van Stichting Carnaval Mill. De speurders van Ut Germelaand zijn ontzettende enthousiast groep. Anne Derks, Ko van de Ven,. Gijs van de Maden en Martin Schep gaan er dan ook voor de volle 100% tegenaan. Ze hopen dan ook dat ze een goed resultaat boeken en dat de goede naam daadwerkelijk in de Prinsenpoll staat.
  Via de Prinsenbegeleidingscommissie worden ze (waarschijnlijk!) een beetje op weg geholpen met aanwijzingen. De allereerste aanwijzing was: VEEL IS DUBBEL!. De tweede aanwijzing was: ZIJ ZOU HET MOETEN DOEN, MAAR HIJ DOET HET VAKER. De derde aanwijzing was een heel lekkere, namelijk een doos “Merci”. Deze hebben ze uiteraard meteen soldaat gemaakt. Ze hebben al diverse tips ontvangen en zijn daar uiteraard mee aan de slag gegaan. Maar meer tips zijn uiteraard altijd van harte welkom.
  Als klap op de vuurpijl was er afgelopen dinsdag op Facebook een filmpje te zien. De Prinsen begeleidingscommissie, in de personen van Emil Minten, Judith van Mil en Geert en Angelien Manders, zijn ontvoerd door een Verrückte Fuss. En Het filmpje was hilarisch. Of daar daadwerkelijk bruikbare tips in zaten, zal de tijd uiteindelijk uitwijzen. Hilarisch was het filmpje wel. Het tweede filmpje gaat dinsdag 6 november om 12.00 uur weer online. Dus als je Facebook hebt, is het een aanrader om dit eens te bekijken. En uiteraard hopen de speurders dan ook nog allerlei tips van iedereen te krijgen. Dus mensen van Mill, houd je oren en ogen open , de komende dagen.
  Mocht er een stel zijn wat zich anders dan anders gedraagt of meen je iets verdachts op het spoor te zijn, stuur dan al je gedachten en verdenkingen naar de speurders. Dit kan via allerlei social media, zoals Facebook, Instagram, maar je kan ook een mailtje sturen naar: speurders@germelaand.nl
  Uiteraard hopen de speurders ook dat we met zijn allen massaal naar de uitzending van de LOM luisteren. Dit is op zaterdag van 17.00-18.00 uur te beluisteren via FM 107.3 op uw radio. Verder wenst Stichting Carnaval, de speurders nog heel veel plezier met alles, en wie weet, zitten ze dit jaar helemaal op het goede spoor.
advertentie