Regionale pronkzitting weer een groot succes Deel dit artikel ‹ Terug

Regionale pronkzitting weer een groot succes

Geplaatst op: vrijdag 9 februari 2018


Vrijdag 2 februari jongstleden was het weer zover. De Pronkzitting voor en door mensen met een beperking. En het was een daverend succes. De zaal ging om 18.30 uur open. Bij de ingang van de zaal ontvingen alle bezoekers een leuk cadeautje van Prins Chris Jan 1 en Prinses Jessica . Het was in de vorm van een bierpul en dit presentje werd door alle bezoekers heel goed ontvangen.

Rond klokslag 19.00 uur was er allereerst de verschijning van de Prins. Tot ieders verrassing was het Prins Mitch en Prinses Eva In het dagelijkse leven heten deze Hoogheden Mitch Boumans en Evan van Rij.
Nadat de Prins met zijn gevolg , plaats genomen had op het podium kon de avond beginnen. Er waren heel veel optredens en voor zowel het publiek als de deelnemers was het weer een groot feest.
Alles werd muzikaal omlijst door DJ Jack. De presentatie van de avond was in handen van Jeroen van de Heuvel en Ad Heijs.
En tussen al de acts door, werd er regelmatig door vele mensen gedanst en gehost met vaak een heel lange polonaise. De conclusie die er weer getrokken kan worden is, dat het een prachtige avond was, waar alle bezoekers weer met een heel fijn gevoel op terug kunnen kijken.
Volgend jaar zal Stichting Carnaval Mill deze avond wederom organiseren en de commissie die dit allemaal regelt, verheugt zich er nu alweer op.

Meer weten?
www.germelaand.nl

advertentie