Van brouwer tot Prins – speciaal bier voor prins Chris-Jan en prinses Jessica Deel dit artikel ‹ Terug

Van brouwer tot Prins – speciaal bier voor prins Chris-Jan en prinses Jessica

Geplaatst op: vrijdag 2 februari 2018


En dan is het zover, Chris-Jan, 1 van de brouwers van De Blauwe Knoop, wordt gevraagd om samen met zijn Jessica het prinsenpaar van ‘t Germelaand te worden. Op die vraag zeiden zij volmondig ja en op zaterdagavond 11 november 2017 verschenen zij als nieuwe heersers van ’t Germelaand 2017 – 2018. Natuurlijk konden de andere brouwers niets anders doen dan voor Chris-Jan en Jessica een heerlijk, persoonlijk en uniek biertje brouwen. Maar dan wel eentje die Chris-Jan op het lijf geschreven is: zuut en zwoar!

Dubbel Genieten

Tijdens de pronkzittingen in Mill werd het bier officieel gepresenteerd. Het bier is een barley wine geworden met de naam “Dubbel Genieten”. Dubbel staat in deze ook voor samen. En samen genieten Chris-Jan en Jessica van hun prinsenschap. Maar ze maken ook samen deel uit van de Foekepot, samen genieten zij van carnaval vierend Mill en ze zijn samen echte Bourgondiërs.

Opbrengst
Zowel prins Chris-Jan en prinses Jessica als de brouwers van De Blauwe Knoop dragen het jeugdcarnaval in Mill een warm hart toe. Vandaar dat Jo Kremers, een van de brouwers met het idee kwam om het bier te koop aan te bieden en de opbrengst hiervan te doneren aan de Foekepot. Zij zijn in Mill verantwoordelijk voor het jeugdcarnaval. Ook Luc v.d. Ven van Albert Heijn, Etos en Gall&Gall in Mill was erg enthousiast over dit idee. Vandaar dat “Dubbel Genieten” zolang de voorraad strekt te koop is bij Gall&Gall aan de Markt 15 in Mill.

Meer weten over dit en alle andere bieren van De Blauwe Knoop?
Check www.deblauweknoop.com
advertentie