Kaarten Pronkzitting nog verkrijgbaar Deel dit artikel ‹ Terug

Kaarten Pronkzitting nog verkrijgbaar

Geplaatst op: woensdag 10 januari 2018


27 December jongstleden heeft de kaartverkoop van de Pronkzittingen van Stichting Carnaval Mill plaatsgevonden. Deze zittingen zijn op zaterdag 20 januari, vrijdag 26 januari en zaterdag 27 januari. Ook organiseert ’t Germelaand een middagzitting. Deze is op zondag middag 21 januari. En dit alles vindt plaats in de theaterzaal van Myllesweerd.

Mocht u op 27 december niet in de gelegenheid zijn geweest om kaartjes te kopen dan is er nog de gelegenheid om deze te bestellen. Dit kunt u doen bij Francy Coppens, Wanroijseweg 22A te Mill , 06-20828808. De kaartjes voor de middagzitting zijn ook te koop bij Francy Coppens, maar ook bij het senioren hobby centrum, via Hans van Baal, of aan de balie bij Myllesweerd, maar ook bij het bestuur van de K.B.O. via Anneke Punt en Marietje vd Elzen. De prijs van de kaartjes voor de avondzittingen zijn 12,50 Euro. Een kaartje voor de middagzitting kost 7,50 Euro per stuk. De deelnemers van dit jaar zijn: Ex prinsen, ex prinsessen, Heddekkes, Klien grut, Duk zat, Maarten v Tienen, Wad, Jut en Jul, Bravro’s, Padoem Kwats, Sjors Dollevoet, Germills en Dansmariekes van de Foekepot. Dus zeker de moeite waard om te gaan. Het belooft een prachtige avond te worden, met zang, dans, muziek, humor en veel entertainment met artiesten van eigen bodem.

Voor verdere informatie kunt u altijd kijken op onze website www.germelaand.nl of volg ons op Facebook. Ook kunt u kijken op ons Instagram account, Stichting Carnaval Mill.
advertentie