Voorverkoop Pronkzitting 2018 Deel dit artikel ‹ Terug

Voorverkoop Pronkzitting 2018

Geplaatst op: dinsdag 19 december 2017


Dit jaar is dat op 27 december a.s. bij café Royal aan de Kerkstraat te Mill. Vanaf 18.00 zal de zaal geopend zijn en de verkoop begint om 19.00. De prijs van de kaartjes is € 12.50. Per persoon kunnen er 6 kaartjes gekocht worden. Dit jaar zal er tijdens de voorverkoop ook de mogelijkheid zijn om kaartjes te kopen voor de middagzitting. De prijs voor dekaartjes van de middagzitting zijn € 7.50 per persoon.

De pronkzittingen zullen op20, 26 en 27 januari avond. Aanvang 20.00 uur. De middagzitting zal op zondagmiddag 21 januari gehouden worden en hiervan is de aanvang 13.00 uur Dit alles vindt plaats in de theaterzaal van Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 te Mill. De deelnemers van dit jaar zijn: Ex prinsen, ex prinsessen, Heddekkes, Klien grut, Duk zat, Maarten v Tienen, Wad, Jut en Jul, Bravro’s, Padoem Kwats, Sjors Dollevoet, Germills en Dansmariekes van de foekepot. Dus het belooft weer een mooie avond te worden vol dans, muziek, humor, buuts en show. En dit allemaal door artiesten van eigen bodem. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om op 27 december naar de voorverkoop te komen dan kunt u daarna kaartjes bestellen bij Francy Coppens, Wanroijseweg 22A te Mill , 06-20828808.

De kaartjes voor de middagzittingen zijn ook te koop bij Francy Coppens, bij het senioren hobby centrum, via Hans van Baal, aan de balie bij Myllesweerd, maar ook bij het bestuur van de K.B.O. via Anneke Punt en Marietje vd Elzen.

Voor verdere informatie kunt u altijd kijken op onze website www.germelaand.nl of volg ons op Facebook. Ook kunt u kijken op ons Instagram account, Stichting Carnaval Mill.
advertentie