Jeugd- en jongerenbals in Mill - bekende DJ's op het podium Deel dit artikel ‹ Terug

Jeugd- en jongerenbals in Mill - bekende DJ's op het podium

Geplaatst op: dinsdag 21 februari 2017


Komende carnaval organiseert de 55-jarige Foekepot weer speciale jeugd- en jongerenbals in feestpalijs Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill. De carnavalsfeesten voor de kleinere feestneuzen en hun ouders en/of begeleiders zijn maandag- en dinsdagmiddag van 14.00 uur tot 17.00 uur. Toegang is gratis.

Jongerenbals
Maar ook zijn er in samenwerking met de lokale horeca speciale jongerenbals met bekende namen voor iedereen vanaf de 1e klas middelbare school. Deze alcoholvrije jongerenbals worden gehouden op zondagavond 26, maandagavond 27 en dinsdagavond 28 februari. De eerste avond (zondag 26 februari) kan men genieten van Kazkid, een DJ die van wanten weet. Op maandagavond komen de heren van Stuk TV naar Mill. Deze jongens worden elke dag, door middel van social media en de tv steeds beroemder. De laatste avond zal DJ Rudi Feral )bekend van o.a. GTST) iedereen uit zijn dak laten gaan.

Kaartverkoop
Voor deze avondbals is een kaartverkoop bij Myllesweerd in Mill. Mits niet uitverkocht zijn ze ook verkrijgbaar aan de kassa op de avonden zelf. Kosten van de tickets zijn 10,00 Euro per avond. Dit is inclusief 2 consumpties. Maar er zijn ook passe-partouts beschikbaar. Dan is er toegang tot alle 3 de avonden, inclusief 6 consumpties. Prijs is dan 25,00. Kaartjes voor een retourtje met de pendelbus vanuit Langenboom, Sint Hubert en Wilbertoord kosten 2,00 euro en deze zijn ook bij Myllesweerd te koop. De drie avonden zijn bedoeld voor alle jongeren uit de omgeving vanaf de 1e klas van de middelbare school tot 18 jaar. Er kan gefeest worden van 19.00 – 00.30 uur.

Meer weten? Check Facebook, Instagram of www.germelaand.nl 
advertentie