Winnaars Prinsentreffen Land van Cuijk 2017 Deel dit artikel ‹ Terug

Winnaars Prinsentreffen Land van Cuijk 2017

Geplaatst op: vrijdag 10 februari 2017


Prins Mark en Prinses Linda van de Bokken uit Sint Hubert winnen Prinsentreffen Land van Cuijk 2017

Op donderdagavond 9 februari werd in Grandcafé ’t Lagerhuis in Mill voor het 6e jaar het Prinsentreffen Land van Cuijk georganiseerd. Een avond vol prinsen, prinsessen, muziek en gezelligheid. De centrale vraag deze avond was, welke dors(t)lustige hoogheid is het beste klaar voor carnaval 2017. Hiervoor had de organisatie een aantal ludieke spelen bedacht. Uiteindelijk bleek prins Mark en prinses Linda van de Sint Hubertse Bokken het beste voorbereid en klaar voor het komende carnaval. Zij mogen zich winnaar noemen van het Prinsentreffen Land van Cuijk 2017.

Foto-film
Bekijk op www.inmill.nl (of op youtube.inmill.nl) een sfeerfilmpje met tal van foto’s van dit Prinsentreffen Land van Cuijk 2017.

Deelnemers
Maar liefst 21 carnavalsverenigingen uit het Land van Cuijk waren naar ’t Lagerhuis gekomen. Dat waren uit St Agatha de Ulewappers, Grave Pothuusburg, Mill De Germe, Sint Hubert De Bokken, Wilbertoord De Koltstèkers, Haps Zelfkant, Gassel De Ezels, Landhorst De Peelleuters, Wanroij Het Paddenriek, Oefelet De Leemkneijers, Vortum Mullum De Plekkers, Cuijk De Eikels, Langenboom De Verkuskoppe, Stevensbeek D’n Leppenbemmel, Sambeek De Knoepers, Rijkevoort De Bellebloazers, Sint Anthonis De Uutlat, Ledeacker De Hanen, Velp De Zandkruiers, Beugen De Vèrkeskôp en Westerbeek Tusriek.

Ook volgend carnavalsseizoen zal er uiteraard weer een Prinsentreffen Land van Cuijk zijn in Mill. 
advertentie