Deel dit artikel ‹ Terug

Verschijning Boerenbruidspaar van 't Germelaand

Geplaatst op: dinsdag 29 november 2016


Zaterdag 26 november jongstleden was de verschijning van het Boerenbruidspaar.

In het dagelijkse leven zijn hun namen, Bas de Veer en Wendie de Veer Wijdeven.

Het was nog even erg spannend, want Boer Ties en Boerin Anna wilden eigenlijk helemaal niet stoppen, dus was de boer van vorig jaar (Bas van Lith) een uitdaging aangegaan met de Nieuwe boer. Er was een uitzending te zien van “Bas geeft Gas”. Zo wilde hij zijn titel als Superboer 2016 prolongeren. Maar de uitdager heeft het toch voor elkaar gekregen om te winnen van Boer Ties 2016. En ook Boerin Anna heeft zich staande weten te houden tegenover Boerin Anna 2016 (Christ’l).

Voor hun verschijning was er nog een prachtige film te zien, van een uitzending van Top Gear, maar dan met heuse tractoren. Gelukkig heeft de Nieuwe Boer Ties zich goed weten te weren en hij wist de race te winnen.
Dus is er toch een nieuw Boerenbruidspaar voor het jaar 2017. Boer Ties en Boerin Anna zullen op carnavalsmaandag in de “Onecht” worden verbonden.

De boerencommissie en Stichting Carnaval Mill wensen het nieuwe Boerenbruidspaar een geweldig leuke carnaval toe, met als toppunt uiteraard hun huwelijksverbintenis op maandag met de carnaval.

Dit zal plaatsvinden bij het Lagerhuis aan de Beerseweg. Hierover volgt t.z.t. nog meer informatie. Ook kunt u altijd nog kijken op de website van ’t Germelaand, www.germelaand.nl of u kunt ons volgen op Facebook.