Deel dit artikel ‹ Terug

Straetlappen zingen tijdens de Carnavalsmis

Geplaatst op: donderdag 4 februari 2016


Elk jaar start de carnaval in ’t Germelaand te Mill zoals gebruikelijk op zaterdagavond met een feestelijke Carnavalsmis in de St. Willibrorduskerk. Bij deze nodigen wij dan iedereen ook van harte uit, om naar de kerk te komen en te genieten van deze mooie sfeervolle Mis.
De carnavalsmis is op zaterdagavond 6 februari en begint om 18.30 uur. Deze zal voorgegaan worden door Pastoor van der Meijden. De carnavalshoogheden uit ’t Germelaand zullen hieraan bijdragen door middel van lezingen en een preek.
De Straetlappen zorgen voor de muzikale omlijsting tijdens deze mis met gepaste liedjes, die muzikaal ondersteund worden met hun eigen muzikanten en eigen dirigent.

Helaas gaat de huidige commissie stoppen met deze taak, dus is Stichting Carnaval Mill op zoek naar vrijwilligers om de H. Mis voor 2017 te verzorgen en te regelen. Mocht u hierin geïnteresseerd zijn? Neem dan contact op met de voorzitter van Stichting Carnaval Mill, dit is William van Gemert. Dit kan via mail: voorzitter@germelaand.nl