Deel dit artikel ‹ Terug

Carnaval in Grandcafé ’t Centrum in Mill

Geplaatst op: donderdag 28 januari 2016


Bij Grandcafé ’t Centrum aan de Kerkstraat in Mill gaat carnaval ook niet stilletjes voorbij. Er is volop feest, maar ook is er de inwendige mens te versterken tijdens het eetcafé en op dinsdagochtend met een stevig ontbijtbuffet. Traditioneel wordt hier ook door de hoofdrolspelers van carnaval in Mill het seizoen officieel afgesloten en rond middernacht bij de kerk de Germ verbrand.

Zaterdag 6 februari
Op zaterdagavond tijdens carnaval is ’t Centrum gesloten. Die avond organiseren zij namelijk samen met SCM ’t Gèrmelaand en café zaal Royal een gezamenlijk openingsbal. Dit alles vanaf 21.00 uur in Royal aan de Kerkstraat 35 – 37. De toegang is gratis en DJ REsound zal er de muziek verzorgen.

Zondag 7 februari
Veel liefhebbers van de carnavalsoptocht bekijken deze op zondag vanaf 14.11 uur ter hoogte van ’t Centrum. Daar wordt het regerende prinsenpaar ook altijd een verrassing aangeboden door feestorkest Toeternietoe en ’t Centrum. En wat hangt prins Jan en prinses Kristel boven het hoofd? U kunt het zelf meemaken en daarna barst het feest volop los in ’t Centrum.

Maandag 8 februari
Carnavalsmaandag is in Mill traditioneel dweildag. Iedereen kan met de gratis dweilbus gratis deelnemen aan het dweilen. Ook ’t Centrum is hierbij dweilhalte. DJ Thom zal zorgen voor de juiste muziek. Tevens is er van 16.00 uur tot 21.00 uur het eetcafé te vinden. Even rustig zitten en genieten van een heerlijk bord eten.

Dinsdag 9 februari
Heerlijk eten kan er ook op dinsdagochtend. Dan staat namelijk een groots carnavalsontbijt op het programma. Hierbij zijn ook alle carnavalshoogheden aanwezig. Reserveren kan bij ’t Centrum via tel. 0485-451904, er zijn uiteraard ook zitplaatsen beschikbaar. Van 16.00 uur tot 20.00 uur is er het eetcafé weer geopend. Om 21.00 uur start de grote finale van carnaval 2016 en wordt er nog één keer flink gas gegeven door alle hoofdrolspelers van dit carnavalsseizoen. Iedereen die zin heeft in een mooi feest is hierbij meer dan welkom!

Francien, Jack en alle medewerkers wensen u fijne carnavalsdagen.