Deel dit artikel ‹ Terug

Carnaval vier je bij café Royal in Mill

Geplaatst op: donderdag 21 januari 2016


Groots openingsbal, Broergondische Pollenaiseparty, Oktoberfest, Sfeer van weleer en meer

Zoals gebruikelijk barst café zaal Royal aan de Kerkstraat in Mill tijdens de carnaval van de activiteiten. Het programma zit ook dit jaar weer vol
muziek, amusement en entertainment. Naast een aantal vaste activiteiten is er dit jaar ook een nieuw evenement aan het gevarieerde programma
toegevoegd. Dat is de Broergondische Pollenaiseparty op carnavalszondag vanaf 20.00 uur. Dit wordt een feest compleet met DJ Maarten de Groot en een Bier en Shotjes Rad van (On) Fortuin. En zoals u gewend bent zijn alle activiteiten in café zaal Royal gratis toegankelijk.

Zaterdag 6 februari
Carnaval start in café Royal op zaterdagavond 6 februari met het gratis toegankelijke gezamenlijke openingsbal. Dit organiseert Royal samen met
Grandcafé ’t Centrum vanaf 21.00 uur. DJ REsound zal die zaterdagavond zorgen voor de juiste feestmuziek.

Zondag 7 februari
Dat doet REsound ook op zondagmiddag 7 februari vanaf 13.00 uur. Dan is er bovendien de prijsuitreiking van de carnavalsoptocht en zal Knarf en Koo er vanaf 16.30 uur zorgen voor het juiste kindervermaak. Maar ook op zondag vanaf 20.00 uur in het Cafe BROERGONDISCHE POLLENAISEPARTY met DJ Maarten de Groot en met een Bier en Shotjes Rad van (On) Fortuin.

Maandag 8 februari
Maandagmiddag 8 februari start om 15.00 uur: Das GROSSES OKTOBERFESt!
Iedereen die voor 16.00 uur binnen is ontvangt het eerste biertje helemaal gratis. Maar er is meer. Er is muziek van Mein Kumpel und Ich, und ein
Lederhosen und Dirndl wedstrijd (wie is het beste verkleed). Jodelcontest Schuhplatteln (dijenkletsen) bierpulschuiven en spijkerslaon. Tevens is café Royal deze dag dweilhalte voor de dweiltocht.

Dinsdag 9 februari

De laatste dag van carnaval 2016, dinsdag 9 februari is het weer tijd voor de Sfeer van weleer met het Vastenmiddagbal. De zaal is vanaf 12.30 uur open en het programma start om 13.00 uur. Munne Maot en Ik zullen er zorgen voor feest en dansmuziek, er is een gratis kop soep aan het einde van de middag.
Deze middag wordt georganiseerd in samenwerking met de KBO, de SWOM, het Senioren Hobby Centrum en Stichting Carnaval Mill.

Om 19.00 uur staat er weer Frikandellen eten op het programma. Dit om wèr un Bojemke te leggen voor de laatste avond carnaval.
Uiteraard is café zaal Royal aan de Kerkstraat 35 – 37 alle dagen gratis toegankelijk.

Ineke, Broer en alle medewerkers wensen u fantastischecarnavalsdagen toe.
www.caferoyalmill.nl