Deel dit artikel ‹ Terug

2 jeugdpronkzittingen Mill

Geplaatst op: maandag 18 januari 2016


Dit jaar zijn er weer 2 pronkzittingen voor de jeugd. Deze worden zoals elk jaar weer georganiseerd door Carnavalsvereniging de Foekepot te Mill.

De data hiervoor zijn zaterdag 30 januari a.s. en zondag 31 januari 2016. Het vindt plaats in de theaterzaal van Myllesweerd aan de Kerkstraat. De pronkzitting op 30 januari is vanaf 19.00 uur tot 21.30 uur. Op zondag middag 31 januari is dit vanaf 14.00 – 17.30 uur. Aansluitend vindt de receptie plaats.

Dit jaar hebben we echte GIRLPOWER voor de jeugd. Want we hebben een Jeugdprinses Dania (v.d. Velden) en een Narrin Britt (van Eijbergen). Zijn gaan dit jaar voorop tijdens alle feesten van het jeugdcarnaval. Maar tijdens deze pronkzittingen zijn Grote Prins Jan de Derde, zijn Prinses Kristel ook aanwezig.

Het beloven weer een leuke middag en avond te worden, met hopelijk veel dans, zang en cabaret. En uiteraard vertonen de dasnmariekes, De Elfkes en de Germerinnekes op deze zittingen hun nieuwe garde- en showdansen.

De kaartverkoop voor de jongeren pronkzitting is op 27 januari a.s. van 17.00-18.00 uur in Myllesweerd. Voor de kinderen kosten de kaartjes 3,50 Euro en voor de volwassenen 4,50 Euro.

Als de kaarten niet uitverkocht zijn, is het alleen nog maar mogelijk om een kaartje op de dag zelf van de pronkzitting te krijgen aan de kassa bij Myllesweerd.

Mocht je nog meer willen weten, dan kan je altijd op onze website kijken: www.germelaand.nl , of je kunt ons volgen op Facebook.