Deel dit artikel ‹ Terug

Optocht Mill

Geplaatst op: maandag 18 januari 2016


Al enkele jaren bezoeken de kasteleins van café Royal en grandcafé ’t Centrum uit Mill groepen die deelnemen aan de Millse carnavalsoptocht. Dat doen ze ook dit jaar weer. 
En ze komen niet met lege handen, maar brengen een tray bier, een flesje wijn en consumptiebonnen mee. Doet u mee aan de optocht in ’t Gèrmelaand en heeft u zich nog niet ingeschreven? Doe dat dan snel om deze attentie niet te missen.
Het initiatief om op deze manier deelnemers aan de Millse carnavalsoptocht te verrassen, namen Jack Rooijakkers van ’t Centrum en Broer van Thiel van café Royal enkele jaren geleden. En dat is in goede aarde gevallen.

Voor inschrijvingen kunt u kijken op onze website: www.germelaand.nl . Daar kunt u de benodigde formulieren downloaden. Ook de reglementen kunt u daar downloaden.

Of haal de inschrijfformulieren op bij Buitengewoon Kado aan de Hoogstraat 10 in Mill. Daar kunt u deze formulieren ook weer inleveren en na betaling van het startgeld, ontvangt u dan meteen uw start nummer.

Dit jaar is, zoals u wel bekend, de laatste gemotoriseerde optocht in ’t Germelaand. 
De optocht 2016 vindt zoals jaren gebruikelijk plaats op carnavals zondag 7 februari a.s. om 14.11 uur starten we vanaf de Leeuwerikstraat. 

Uiteraard zijn er weer diverse categorieën.
Gemotoriseerde deelnemers.
Ongemotoriseerde deelnemers.
Individueel is van 1 tot en met 4 personen.
Buitendorpse deelnemers