Deel dit artikel ‹ Terug

Onthulling jubileumprins door de Ulewappers Sint Agatha

Geplaatst op: donderdag 12 november 2015


Op zaterdag 14 november organiseert Carnavalsvereniging de Ulewappers uit Sint Agatha hun prinsenbal in samenwerking met Jeugd- en jongerenwerk ’t Staagje. Dit jaar bijzonder, omdat de vereniging haar 55e prins zal onthullen.

Programma
Om 19.00 uur beginnen we traditiegetrouw met een heilige Carnavals mis.
Ca. 19.45 uur lopen we gezamenlijk onder begeleiding van hofkapel “De Durdouwers” naar het MFA “de Agaat”.

Jeugd en Jongerenwerk zal de carnavalsavond starten met afscheid te nemen van jeugd Prins Damian en jeugd Prinses Noortje, zodat er plaats kan worden gemaakt voor een nieuw jeugdprinsenpaar. Voor de vunderaars is dit de aanwijzing: “Op de fiets, zegt helemaal niets. Maar voor je gemak, onder 1 dak. Maar dan anders!!”

Ca. 22.00 uur wordt de avond overgenomen door Carnavalsvereniging de Ulewappers.

De Oud Prinsen Club Agatha zullen het aftreden van Prins Richard verzorgen. Natuurlijk onder begeleiding van onze hofkapel “de Durdouwers” en dansgarde “de Crazy Girls”.
Daarna de onthulling van onze 55ste prins, en mogelijk met prinses, van de Ulewappers.

Om de vunderaars weer aan het denken te zetten hierbij de gouden tip: “In de vroege ochtend kijkt hij uit over het natte grasveld en trekt zijn overall aan, start zijn vrachtwagen om er 55 fusten bier op te laden”.

We hopen U allemaal te zien (jong en oud) op zaterdagavond 14 november!

De receptie van de nieuwe prins is op zondag 29 november in onze MFA “De Agaat”, aanvang 14.00 uur (vanaf 15.00 uur voor andere carnavalsverenigingen).