Deel dit artikel ‹ Terug

Veel feest en muziek tijdens boerenbruiloft Ties en Anna in Mill

Geplaatst op: maandag 9 februari 2015


Gerard Wolters en Elly vd Broek vormen dit jaar het 37e boerenbruidspaar Ties en Anna in ’t Gèrmelaand. Op carnavalsmaandag 16 februari worden zij in de onecht verbonden en is er naast een boerenbruiloft ook een boerenbal. Iedereen, boer, boerin of niet, het boerenbruidspaar hoopt iedereen te mogen begroeten in ’t Lagerhuis voor een meer dan fantastisch feest.

Dit jaar is de boerenbruiloft op een andere locatie dan voorgaande jaren. Deze is dit jaar namelijk vanaf 12.30 uur in Grandcafé ’t Lagerhuis aan de Beerseweg in Mill. Daar zal het boerenpaar ook in de onecht worden verbonden, is vervolgens een boerenbal en een boerenbuffet. Dat alles met live muziek van de band Kènneh. Dit alles is voor iedereen gratis toegankelijk en daarmee een ideale activiteit om als startpunt te gebruiken voor het dweilen, als pauzeplaats van het dweilen of om er gewoon een hele middag gezellig met de hele familie, vriendenclub en wie dan ook te feesten. Boerenkleding is hierbij uiteraard niet verplicht en de toegang is helemaal gratis.

Wilt u deelnemen aan het boerenbuffet? Reserveren om aan te schuiven kan tot 12 februari door een mailtje te sturen naar boerenbuffet@germelaand.nl. Ook kan dit telefonisch bij Koos Nabuurs via tel. 06 – 29 28 73 03. Op maandag 16 februari start dit buffet om 18.00 uur en is er erwtensoep, boerenkool met worst en wortelstamp met hachee. De kosten bedragen 8,50 euro per persoon. Voor kinderen tot 16 jaar is er ook een kindermenu beschikbaar. Kosten hiervoor bedragen 4,00 euro.

Programma maandag 16 februari 2015:
12.00 uur Zaal open
12.30 uur Begin Boerenbruiloft
14.15 uur Receptie
15.00 uur Feest met band 'Kenneh'
18.00 uur Boerenbuffet (vooraf reserveren op boerenbuffet@germelaand.nl)

De boerenbruiloft 2015 wordt gehouden in Grandcafé ’t Lagerhuis aan de Beerseweg 9 in Mill en is voor iedereen gratis toegankelijk. Graag tot dan!