Deel dit artikel ‹ Terug

Winnaar Keienbijters kletstoernooi op Showavonden 't Lagerhuis Mill

Geplaatst op: maandag 2 februari 2015


Afgelopen weekend is Andy Marcelissen Winnaar geworden van De Zilveren Narrekap bij het Keienbijters kletstoernooi. Ook de titel Brabants  Kampioen wist hij te veroveren. Andy is een van de tonpraters die op donderdag 12 en vrijdag 13 februari live te horen en zien zal zijn op de Show- en Buutavond in ’t Lagerhuis in Mill.

Maar organisator Maarten de Groot van www.maartendegrootevenementen.nl uit Zeeland heeft meer toppers weten te strikken voor deze elk jaar druk bezochte buutavonden. Want wat dacht u van Berry Knapen, hij is al 6 keer Brabants Kampioen. Maar ook Kitty Goverde heeft al meerdere titels op haar naam en is in ’t Lagerhuis van de partij net als de kampioen Tonproaten van 2014 Ad Vermeulen. Organisator Maarten de Groot: “Het is een van de sterkste programma’s van de laatste jaren. Ik ben er trots op dat we zoveel kampioenen naar Mill kunnen halen.”

Informeer bij Grandcafé ’t Lagerhuis aan de Beerseweg 9 in Mill naar de beschikbaarheid van kaartjes voor donderdagavond 12 en of  vrijdagavond 13 februari. Dat kan via tel. 0485-470737. www.lagerhuismill.nl