Deel dit artikel ‹ Terug

Carnavalsprogramma café Royal Mill

Geplaatst op: zaterdag 31 januari 2015


Groots openingsbal, Oktoberfest, Sfeer van weleer en meer tijdens carnaval in café Royal Mill

Zoals gebruikelijk barst café zaal Royal aan de Kerkstraat in Mill tijdens de carnaval van de activiteiten. Het programma zit ook dit jaar weer vol muziek, amusement en entertainment. Naast een aantal vaste activiteiten is er dit jaar ook een nieuw evenement aan het gevarieerde programma toegevoegd. Dat is het Oktoberfest op carnavalsmaandag. Dit wordt een feest compleet met lederhose, tiroleracts en bovendien is bij aanvang het eerste biertje helemaal gratis.

Carnaval start in café Royal op zaterdagavond 14 februari met het gezamenlijke openingsbal. Dit organiseert Royal samen met Grandcafé ’t Centrum vanaf 21.00 uur. DJ REsound zal die zaterdagavond zorgen voor de juiste feestmuziek. Dat doet hij ook op zondagmiddag 15 februari vanaf 13.00 uur. Dan is er bovendien de prijsuitreiking van de carnavalsoptocht en zal Knarf en Koo er vanaf 16.30 uur zorgen voor het juiste kindervermaak.

Maandagmiddag 16 februari start om 13.00 uur: Das GROSSES OKTOBERFESt! Iedereen die voor 14.00 uur binnen is ontvangt het eerste biertje helemaal gratis. Maar er is meer. Er is muziek van Mein Kumpel und Ich, Der Grosse Festmacher Dj. Martin der Grosse, ein Tiroler Travestie Act, ein Tiroler Tonband Parodie, ein Sugar Lee Hooper Travestie Act und ein Lederhosen und Dirndl wedstrijd (wie is het beste verkleed). Tevens is café Royal deze dag dweilhalte voor de dweiltocht.

De laatste dag van carnaval is het weer tijd voor de Sfeer van weleer met het Vastemiddagbal. De zaal is vanaf 12.30 uur open en het programma start om 13.00 uur. Munne Maaot en Ik zal er zorgen voor feest en dansmuziek, het eerste kopje koffie is gratis en bovendien is er een gratis kop soep aan het einde van de middag. Deze middag wordt georganiseerd in samenwerking met de KBO, de SWOM, het Senioren Hobby Centrum en Stichting Carnaval Mill.

Uiteraard is café zaal Royal aan de Kerkstraat 35 – 37 alle dagen gratis toegankelijk. Ineke, Broer en alle medewerkers wensen u fantastische carnavalsdagen toe. www.caferoyalmill.nl