Deel dit artikel ‹ Terug

Wie wordt de Knallende Carnavals Kraker 2015?

Geplaatst op: maandag 26 januari 2015


Cuijk 22 januari 2015 – Langzaam maar zeker neemt de carnavalskoorts weer toe. En daarom zijn we ook dit jaar zijn we weer op zoek naar de beste Knallende Carnavals Kraker 2015. Wie heeft het beste carnavalsliedje 2015 en wordt hiermee de opvolger van De Vier Viltjes?

‘Opmerkelijk te zien hoeveel groepen een carnavalsliedje maken en meedoen aan onze jaarlijkse video wedstrijd’, aldus Bo Pennings van ContestXL. “De contest is net gestart en we hebben al 12 deelnemers online staan die meedingen naar de 50 liter bier’!

De contest loopt tot zondag 15 februari, de officiële start van de carnaval. Tot die tijd kan er door iedereen geluisterd, gestemd en/of meegedaan worden. In 2014 heeft de contest bijna 50.000 pagina views opgeleverd!

Wil je meedoen? Het is heel eenvoudig. Upload je liedje als video op www.contestxl.com. Het liedje met de meeste stemmen aan het eind van de looptijd wint de hoofdprijs. Dit is dit jaar een 50 liter fust bier om met al je vrienden de overwinning lekker te vieren.

Meer informatie op www.contestxl.com of via mail@contestxl.com.