Deel dit artikel ‹ Terug

Doe mee aan carnavalsoptocht SCM 't Gèrmelaand

Geplaatst op: maandag 5 januari 2015


Zondag 15 februari trekt vanaf 14.11 uur de grote carnavalsoptocht van ’t Gèrmelaand weer door de Millse straten. Heel wat individuelen, vriendengroepen, buurtschappen en andere gezelschappen zijn al volop bezig met de voorbereidingen voor deelname aan deze en andere optochten. Maar belangrijk is te weten dat de organiserende commissie van de optocht in Mill een wijziging heeft doorgevoerd. De meest belangrijke wijziging heeft betrekking op de diverse categorieën.

Voor deelname aan de carnavalsoptocht in Mill kunt u zich inschrijven voor de categorie gemotoriseerd, ongemotoriseerd, individueel en buitendorps. Er is dus geen categorie groepen meer, 1 tot en met 4 personen vallen in de categorie individueel. Door deze wijziging verwacht de organisatie het de jury wat makkelijker te maken en is het voor deelnemers eenvoudiger te bepalen voor welke categorie men zich in wil schrijven.

In de rubriek downloads op www.germelaand.nl is het reglement, inschrijfformulier en overige informatie te vinden rond deelnemen aan de carnavalsoptocht in ’t Gèrmelaand. Dit alles is na 2 januari ook af te halen en in te leveren bij Buitengewoon Kado aan de Hoogstraat 10 in Mill. Mocht u meer informatie willen dan kunt u daarvoor een mailtje sturen naar carnavalsoptocht@germelaand.nl