Deel dit artikel ‹ Terug

Pronkzitting BCV de Geitenbok

Geplaatst op: maandag 5 januari 2015


U heeft één nieuw bericht
Bliep bliep.. bliep bliep..!

Waar je ook komt tegenwoordig, een verjaardag, een borrel, in de kantine op het werk, iedereen lijkt een hele hechte band met dat kleine, o zo onmisbare, apparaatje te hebben; de smartphone. Even Facebook checken, even appen. De buurvrouw heeft een nieuwe hond? Vien ik moi! Je neef gaat trouwen? Vien ik moi! De HEMA geeft gratis worsten weg? Vien ik moi! En dan zie je ineens een berichtje voorbij komen van de pronkzittingcommissie:
Op vrijdag 30 januari, zaterdag 31 januari en zondag 1 februari zullen er weer drie fantastische pronkzittingen plaats gaan vinden bij Riche. Op vrijdag en zaterdag is de aanvangstijd 19.30, op zondag om 13.30.
Vien ik moi!

Het moge duidelijk zijn, het thema van de pronkzitting 2015 zal social media zijn, en dat vienden wij heel moi, we hopen jullie ook. Wederom zal er dit jaar een gevarieerd programma voor u worden geserveerd met buuts, zang, dans en komische acts die er gegarandeerd voor zullen zorgen dat u met buikpijn naar huis gaat.
Daarnaast zullen ook de jaarlijkse onderscheidingen tijdens deze zittingen uitgereikt worden. Op vrijdag “Moed, beleid en trouw”, op zaterdag de “Man, vrouw, vereniging van het jaar” en op zondag de “Geit of Bok van het jaar”. Ook zal op zaterdagavond onze minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, Ronald Plasterk, als prominent aanwezig zijn.
Hopelijk tot dan allemaal, en vergeet ons niet te liken op Facebook (Pronkzitting Boxmeer),want dat vienden wij dan ok wer moi!
Kaartverkoop is 10 januari bij Riche, vanaf 10.00 uur.

www.riche.nl
www.degeitenbok.nl