Deel dit artikel ‹ Terug

Kaartverkoop Show en Buutavonden in 't Lagerhuis!

Geplaatst op: maandag 22 december 2014


Alleen maar toppers en kampioenen op het podium bij Show en Buutavonden in Mill

Opnieuw komen vlak voor carnaval de beste tonpraters uit de hele regio naar Grandcafé zalen ’t Lagerhuis aan de Beerseweg in Mill. Dat op donderdagavond 12 en vrijdagavond 13 februari 2015. De kaartverkoop voor deze ieder jaar snel uitverkochte 2 Show- en Buutavonden is echter al op zaterdagavond 27 december. Dan kunt u vanaf 19.00 uur bij ’t Lagerhuis a 13,00 euro kaarten voor deze avonden kopen. Let op, op is op en vol is vol!

Zoals ieder jaar beloven ook deze keer deze 2 Show en Buutavonden weer super gezellige en humoristische avonden te worden. Dat kan ook bijna niet anders, gezien de vele bekende namen die er op het podium staan waaronder diverse kampioenen. Want wat dacht u van de tonpraters Berry Knapen, Andy Marcelissen, Jan Strik, Kitty Goverde, Frans Bevers, Ad Vermeulen en Hans Verbaarschot. De presentatie is in handen van Bertie Lukassen. De showavonden starten op donderdag 12 en vrijdag 13 februari om 20.00 uur, de zaal is dan al om 18.30 uur open.

Zaterdagavond 27 december kunt u voor deze showavonden a 13,00 euro de kaartjes kopen. Dit vanaf 19.00 uur in ’t Lagerhuis aan de Beerseweg 9 in Mill. Resterende kaartjes zijn na de voorverkoop verkrijgbaar in het café tijdens openingstijden. Zie ook www.lagerhuismill.nl