Deel dit artikel ‹ Terug

Het 57e prinsenpaar van 't Gèrmelaand bekend

Geplaatst op: maandag 17 november 2014


Prins Jack en prinses Marieke regeren over ’t Gèrmelaand

Zaterdagavond 15 november verscheen na vele weken speuren, gissen en raden dan eindelijk het 57e prinsenpaar van ’t Gèrmelaand. In een volle en meer dan gezellige theaterzaal in Myllesweerd verscheen prins Jack d’n twèdde (Roijendijk) en prinses Marieke (Tax) als nieuwe dors(t)lustige hoogheden. Op zaterdagavond 29 november wordt hen vanaf 19.11 uur een prinsenreceptie aangeboden in Myllesweerd en kan iedereen nader kennis gaan maken met dit nieuwe en enthousiaste prinsenpaar. Tevens verschijnt die avond het nieuwe jongkerpaar en boerenbruidspaar.

Voordat het nieuwe prinsenpaar van ’t Gèrmelaand verscheen was er echter ook al volop activiteit in Myllesweerd. Er streden 9 liedjes om de titel carnavalsschlager 2015 en tussen al dat zangtalent door presenteerden de GèrMills hun wervelende showdans. Presentator Jack Brienen liet in een strak tempo de 9 deelnemende groepen 2 keer deze avond hun schlager zingen waarna de jury aan het woord was om de punten bekend te maken. Hierbij had men de keuze uit 1 Grote Bende, Vur Mekaar, Toeternietoe, M&M, De Professors, De Karstraat, Nog Enne, de Winkel en De Oppersuits. De meeste punten gingen uiteindelijk naar duo M&M en hun swingende en vrolijke schlager zal dit carnavalsseizoen dan ook regelmatig overal te horen zijn.

Na de prijsuitreiking en de verschijning van prins Jack en prinses Marieke barste het feest onder muzikale begeleiding van de medewerkers van prins DJ Jack in alle heftigheid los. Als dit feest een voorteken is voor dit seizoen kunnen de Gèrme hun borst nat maken voor veel super gezellige carnavalsactiviteiten.

Meer weten over carnaval in Mill? Volg ’t Gèrmelaand dan op Twitter, like de Facebookpagina en bezoek regelmatig www.germelaand.nl