Deel dit artikel ‹ Terug

Verlenging inschrijven voor Bleravond SCM 't Gèrmelaand

Geplaatst op: dinsdag 21 oktober 2014


Voor de Blèravond die SCM ?t Gèrmelaand op zaterdag 15 november zal houden, zijn al diverse aanmeldingen binnen. Maar enkele creatieve Gèrme zijn ook nog volop bezig met hun carnavalsschlager. Om ook hen de kans te geven zich aan te melden en een gooi te doen naar de hoofdprijs, is de termijn waarvoor dit kan wat ruimer geworden. Aanmelden kan tot zaterdag 8 november door een mailtje te sturen naar de organiserende commissie via bleravond@germelaand.nl of bel Henriette Hendriks op tel. 0485-451655.

Tijdens de Blèravond zal gestreden worden om de grote Gèrmebokaal, behorende bij de titel carnavalsschlager 2014 ? 2015. Tevens horen daar voor 250,00 euro aan consumptiebonnen en de eeuwige roem bij. De nummer 2 krijgt voor 50,00 euro bonnen mee naar huis. De winnende schlager zal het gehele carnavalsseizoen vaak te horen zijn in alle Gèrmestallen en maakt deel uit van het programma van de pronkzittingen.

Ook zin om deel te nemen? Laat het dan z.s.m. weten aan de organiserende commissie via bleravond@germelaand.nl of tel. 0485-451655. Ook wanneer er vragen zijn rond het schrijven van teksten, het kiezen van een melodie, het (laten) maken van een orkestband of andere zaken die behoren bij deze Blèravond kun je bij de organisatie terecht.

Deze ieder jaar meer dan gezellige Blèravond start zaterdag 15 november om 20.30 uur in de theaterzaal van Cultureel Centrum Myllesweerd. Na de Blèravond zal rond 23.11 uur het 57e prinsenpaar van ?t Gèrmelaand verschijnen. De toegang is uiteraard helemaal gratis.