Deel dit artikel ‹ Terug

Officiële start van de Laanlanding: het Carnavalstoernooi!

Geplaatst op: woensdag 19 februari 2014


De Laanlanding: kick-off!
TV Sint Tunnis organiseert op zondag 23 februari aanstaande de eerste lancering voor De Laanlanding: het Carnavalstoernooi! Tijdens een gezellige tennismiddag wordt er de hele middag getennist onder het genot van gezellige muziek, een hapje en een drankje. De jeugd trapt af om 12:00, de senioren beginnen om 14:00. Natuurlijk zullen een aantal carnavalsverenigingen zich ook van hun sportieve kant laten zien. Prins Jos en prinses Anne-Mieke van De Spurriebuuken uit Oploo en prins Jos en prinses Linda van De Hanen uit Ledeacker zullen bij de senioren aanwezig zijn; jeugdprins Prins Sven en jeugdprinses Fleur van D'n Uutlaot uit Sint Anthonis zijn bij de jeugd present! Alle prinsen en prinsessen nodigen iedereen uit om een lekker balletje mee te komen slaan. Ook niet-leden zijn van harte welkom. Carnavalskleding is die middag de dresscode!
Voor meer informatie over deze lancering kun je terecht op de website van TV Sint Tunnis (www.tvsinttunnis.nl) of de website van De Laanlanding (www.laanlanding.nl).

De Laanlanding is…
Alle inwoners van Sint Anthonis en Ledeacker landen op de Laan om te sporten en te bewegen! Dat is de insteek van ons project de Laanlanding, finalist van de Brabantse Dorpen Derby 2014.
Met ons plan de Laanlanding werken we aan de leefbaarheid in onze dorpen. Daarvoor zetten we sport en bewegen in. Dat past helemaal in deze speciale sport editie van de dorpen derby. De Laan, sportpark tussen Sint Anthonis en Ledeacker is de thuisbasis van voetbalclub DSV. Op dit moment wordt er op de Laan vooral gevoetbald, maar er zit veel meer in. Met de Laanlanding willen we ook andere (sport) verenigingen, organisaties en instellingen laten landen op de Laan. Door een breed pakket aan sportvoorzieningen en - aanbod willen we zo veel mogelijk inwoners, van jong tot oud, op de Laan in beweging krijgen. Zo wordt de Laan DE plek voor sport en bewegen in de buitenlucht, maar ook voor ontmoeting en samenwerking.

We nodigen iedereen uit om actief mee te doen aan de Laanlanding. Draag je idee aan voor mogelijke activiteiten, doe met ons mee. Welke bijdrage wil je zelf leveren aan een succesvolle Laanlanding?
Voor contact stuur een mail naar info@laanlanding.nl, bel 06-50672512 of kijk op www.laanlanding.nl / https://twitter.com/Laanlanding / https://www.facebook.com/laanlanding