Deel dit artikel ‹ Terug

Opnieuw Show en Buutavond in 't Lagerhuis Mill

Geplaatst op: woensdag 8 januari 2014


Kaartverkoop vrijdagavond 17 januari – vol is vol!

Opnieuw komen vlak voor carnaval de beste tonpraters uit de hele regio naar Grandcafé zalen ’t Lagerhuis aan de Beerseweg in Mill. Dat op donderdagavond 27 en vrijdagavond 28 februari. De kaartverkoop voor deze ieder jaar snel uitverkochte 2 Show- en Buutavonden is echter al op vrijdag 17 januari. Dan kunt u vanaf 19.00 uur bij ’t Lagerhuis a 13,00 euro kaarten voor deze avonden kopen. Let op, op is op en vol is vol!

Zoals ieder jaar beloven ook deze keer deze 2 Show en Buutavonden weer super gezellige en humoristische avonden te worden. Dat kan ook bijna niet anders gezien de vele bekende namen die er op het podium staan. Want wat dacht u van de tonpraters Berry Knapen, Andy Marcelissen, Rob van Elst, Jan Strik, Frank Schreijen, Kitty Goverde, Ad Vermeulen en Hans Verbaarschot. De presentatie is in handen van Bertie Lukassen. De showavonden starten op donderdag 27 en vrijdag 28 februari om 20.00 uur, de zaal is dan al om 18.30 uur open.

Vrijdagavond 17 januari kunt u voor deze showavonden de kaartjes kopen. Dit vanaf 19.00 uur in ’t Lagerhuis aan de Beerseweg 9 in Mill. Reserveer ook alvast vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26 januari in uw agenda. Dan viert ’t Lagerhuis namelijk het 15-jarig bestaan. Dat o.a. op vrijdagavond de 24e januari met een 90’ party en op zaterdagavond de 25e januari met een optreden van BZB. Zie ook www.lagerhuismill.nl