Deel dit artikel ‹ Terug

AS vrijdag (27 december) kaartverkoop pronkzittingen SCM 't Gèrmelaand

Geplaatst op: vrijdag 20 december 2013


Komende vrijdagavond 27 december staat de kaartverkoop van de Millse pronkzittingen voor dit carnavalsseizoen op het programma. De verkoop start om 19.00 uur in Grandcafé ’t Lagerhuis aan de Beerseweg in Mill. De deuren gaan om 18.00 uur open en per persoon zijn 4 kaartjes te koop a 11,00 euro.

De pronkzittingen worden gehouden op vrijdag 31 januari, zaterdag 1 en zaterdag 8 februari en dit vanaf 20.00 uur in de theaterzaal van Myllesweerd. De zittingen kennen weer een verrassend muzikale opening en een splinternieuwe presentator of presentatrice. De organiserende commissie wil de naam van deze persoon nog even geheim houden. De lijst met deelnemers is uiteraard niet geheim. U hoort en ziet optredens van Jut en Jul, Frenkske, Klien Grut, dansmariekes van de Foekepot, GerMills, Bravro’s, Sivle & Lime, Hedekkes, Ex Prinsessen, Nejs Marieke, Duk Zat en de Ex-Prinsen. De zittingen worden afgesloten met de winnaars van het Blèrlied 2014 Een grote bende en een after party met DJ Jack.

Wilt u naar deze altijd weer gezellige pronkzittingen? Kom dan vrijdagavond 27 december naar de kaartverkoop in ’t Lagerhuis. Kom op tijd, want vol is vol en op is op!