Deel dit artikel ‹ Terug

Spanning in SCM 't Gèrmelaand bereikt climax!

Geplaatst op: dinsdag 12 november 2013


Wie wint de Blèravond en wie is het 56e prinsenpaar?

Nadat de Verkuskoppe, de Klotstekers en de Bokken hun nieuwe carnavalsheersers hebben, stijgt de spanning extra snel in ’t Gèrmelaand. Want wie zal komende zaterdag in Mill als 56e prinsenpaar gaan verschijnen? Die vraag gonst nu extra sterk door ’t Gèrmelaand. Komende zaterdagavond 16 november zal aan alle gissingen een einde komen tijdens de Blèravond in Myllesweerd. Dan presenteert SCM namelijk rond 23.11 uur hun nieuwe prinsenpaar. Die avond gaan de prinsenspeurders overigens via L.O.M. radio nog één keer proberen het nieuwe prinsenpaar te ontmaskeren. Dat tussen 18.00 uur en 19.00 uur.

Maar voor zaterdagavond iedereen kennis kan maken met de opvolgers van exprinsenpaar Emil (Minten) en Judith (van Mil), zal er eerst een muzikale strijd gestreden worden. Dat om de titel Blèrlied 2014. Deze muzikale strijd gaat tussen de Professors (winnaars vorig seizoen), Vur Mekaar, Toeternietoe, Een grote bende, ’t Oog wil ok wa en de Winkel. Naast de titel Blèrlied 2014 en de grote Gèrmebokaal, gaat de winnaar er ook vandoor met consumptiebonnen ter waarde van 250 euro. Tevens zal het nummer in een studio worden opgenomen. De nummer 2 wint voor 50 euro aan consumptiebonnen.

Iedereen is komende zaterdag van harte welkom in de theaterzaal van Myllesweerd in Mill bij deze Blèravond. Aanvang is 20.30 uur. De muzikale omlijsting is in handen van DJ Jack, hij doet ook de verlichting en het geluid en de avond zal gepresenteerd worden door Jack Brienen. Toegang is helemaal gratis.