Deel dit artikel ‹ Terug

Veranderingen in carnavalsseizoen SCM 't Gèrmelaand 2013 – 2014

Geplaatst op: donderdag 26 september 2013


Vorig seizoen waren er voor carnaval vierend Mill al diverse veranderingen. Een van de belangrijkste was uiteraard de verhuizing van de Concertzaal naar het nieuwe Cultureel Centrum Myllesweerd. Maar ook voor komend seizoen zijn er wat wijzigingen in het programma tegenover voorgaande jaren. Het hele programma is te vinden op www.germelaand.nl, maar we noemen even voor u de belangrijkste wijzigingen:

Boerenpaar
Het nieuwe boerenbruidspaar, Ties en Anna, zal al op zaterdagmiddag 30 november verschijnen. Dit tijdens een gezellige middag van 14.00 uur tot 17.00 uur met show, muziek en spanning in Myllesweerd. Die avond staat ook de prinsenreceptie en de verschijning van het nieuwe Jongkerpaar op het programma. Maar in de middag dus eerst de verschijning van Ties en Anna. Zij worden ook in Myllesweerd op carnavalsmaandag (3 maart) in de onecht verbonden. De koffietafel, receptie en het boerenbal is zoals gebruikelijk op carnavalsmaandag in café zaal Royal.

Jeugd/Jongerenbals
Tijdens de carnaval organiseert de Foekepot ook dit seizoen weer carnavalsfeesten voor jeugd en jongeren. Dat niet zoals voorgaande jaren in een feesttent, maar in Cultureel Centrum Myllesweerd. Op maandag- en dinsdagmiddag kan jeugd tot en met 12 jaar er met ouders en of begeleiders terecht en in de avonden op zondag, maandag en dinsdag is er feest voor jongeren tot 18 jaar. De avondbals zijn alcoholvrij.
Meer weten over carnaval in Mill en alle activiteiten? Zie www.germelaand.nl