Deel dit artikel ‹ Terug

Nieuw en bekend talent welkom op Millse pronkzittingen

Geplaatst op: dinsdag 10 september 2013


Op vrijdag 31 januari en zaterdag 1 en 8 februari, staan de pronkzittingen van SCM ’t Gèrmelaand weer op het programma. De organiserende commissie is ondertussen gestart met de noodzakelijke voorbereidingen en werving van deelnemers. Natuurlijk zullen weer veel bekende namen deel gaan nemen, maar ook wil de organisatie graag nieuw talent op het podium zien. Aanmelden voor deelname, ook voor de vaste deelnemers, kan vanaf nu.


Vorig seizoen werden de pronkzittingen, net als veel andere activiteiten van SCM ‘t Gèrmelaand voor het eerst in de theaterzaal van Myllesweerd gehouden. Voor iedereen een spannende ervaring. Nieuw podium, nieuwe kleedkamers, ander licht en geluid en een totaal andere sfeer en uitstraling dan in de Concertzaal. Maar zowel deelnemers, organisatie als publiek was zeer tevreden over deze nieuwe accommodatie met tal van faciliteiten en extra mogelijkheden. Daarom staan sommige Gèrme en Gèrmerinne nu al te trappelen om weer aan het nieuwe carnavalsseizoen te beginnen. Hierop moet men echter nog een maandje of 2 wachten, want zaterdagavond 16 november staat pas de officiële opening van carnaval 2013 – 2014 op de agenda. Maar de voorbereidingen zijn al in volle gang, ook voor de altijd gezellige en zeer humoristische pronkzittingen van ’t Gèrmelaand.


Hebt u altijd al eens mee willen doen aan deze pronkzittingen? Neem dan contact op met de organisatie en informeer naar het hoe en wat. Ook deelnemers van voorgaande jaren die zich nog niet hebben aangemeld worden verzocht contact op te nemen. Dat kan via pronkzitting@germelaand.nl of bel José van Oijen op tel. 0485-455354.