Deel dit artikel ‹ Terug

Receptie prins Emil en prinses Judith van 't Gèrmelaand

Geplaatst op: vrijdag 23 november 2012


Receptie prins Emil en prinses Judith van 't Gèrmelaand
Tevens verschijning nieuwe Jongkvrouwe en Jongker


Op zaterdagavond 1 december is er een prinsenreceptie speciaal voor het 55e prinsenpaar van ’t Gèrmelaand. Onlangs verschenen prins Emil (Minten) en prinses Judith (van Mil) als jubileum prinsenpaar en zullen in dit jubileumseizoen de scepter zwaaien over het Millse Gèrmelaand. De receptie is van 19.11 uur tot 22.11 uur en zal gehouden worden in de theaterzaal van cultureel centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill.

Na afloop van de prinsenreceptie verschijnt het nieuwe Jongkerpaar van ’t Gèrmelaand. Over wie de opvolgers zullen zijn van Jongker Jeroen (de Vet) en Jongkvrouwe Anne (Derks) doen veel geruchten de ronde. Definitief is dit alles echter pas zaterdagavond 1 december. Is het een Jongker en Jongkvrouw? Of wellicht 2 Jongkers of 2 Jongkvrouwe? SCM ’t Gèrmelaand hoopt dat er die avond weer veel jongeren in Myllesweerd zijn, om op een enthousiaste manier het nieuwe Jongkerpaar te kunnen verwelkomen.

Na de receptie en de verschijning van het Jongkerpaar zullen René en Ilse de muziek verzorgen. Iedereen is vanaf 19.11 uur van harte welkom in CC Myllesweerd. Zie voor meer informatie rond carnaval in Mill ook www.germelaand.nl