Deel dit artikel ‹ Terug

Dinsdag 31 januari voorverkoop jongerenbals carnaval Mill

Geplaatst op: dinsdag 31 januari 2012Op is op en vol is vol dus . . . .

Door het succes van vorig jaar heeft de Foekepot in Mill besloten om de organisatie van de jongerenbals tijdens carnaval op dezelfde manier weer aan te pakken. Opnieuw in een grote feesttent, opnieuw achter de concertzaal en opnieuw met een voorverkoop.

Op dinsdag 31 januari is er voor uitsluitend jongeren van 12 tot en met 17 jaar uit Mill, Langenboom, Sint Hubert en Wilbertoord een kaartverkoop. Deze kaartverkoop is van 18.30 uur tot 20.00 uur in de Concertzaal aan de Stationsstraat in Mill waarbij legitimatie verplicht is. Toegang voor de kaartverkoop is aan de achterzijde van de Concertzaal. Per persoon zijn 3 kaartjes per carnavalsavond verkrijgbaar. De kosten zijn 6 euro per avond en een kaartje voor alle 3 de avonden kost 15,00 euro.

Vrijdagavond 3 februari en woensdagavond 15 februari hebben jongeren van 12 tot en met 17 jaar van buiten de gemeente Mill en Sint Hubert een mogelijkheid kaartjes te kopen. Ook dit van 18.30 uur tot 20.00 uur in de Concertzaal in Mill. Hiervoor gelden dezelfde spelregels en kosten als op 31 januari. Na deze voorverkoop zijn kaartjes alleen nog tijdens de carnavalsbals zelf te koop, mits nog niet uitverkocht. De kosten zijn dan 8,00 euro per persoon en op is ook echt op en vol is ook echt vol!

De jeugdbals voor kinderen tot 12 jaar en hun ouders zijn op maandag- en dinsdagmiddag gratis toegankelijk. Hiervoor is dan ook geen kaartverkoop. Deze jeugdbals worden net als de jongerenbals in de feesttent achter de Concertzaal gehouden. www.germelaand.nl