Deel dit artikel ‹ Terug

1e KKN RegioTV Prinsentreffen groot succes

Geplaatst op: vrijdag 27 januari 2012


Aan het eerste prinsentreffen bij KKN RegioTV namen op donderdag 26 januari 22 dorstlustige hoogheden uit het Land van Cuijk deel. Dat waren de heersers van Beers, Beugen, Cuijk, Escharen, Grave, Haps, Landhorst, Langenboom, Maashees, Mill, Oeffelt, Oploo, Rijkevoort, Sambeek, Sint Agatha, Sint Anthonis, Sint Hubert, Velp, Vierlingsbeek, Vortum-Mullem, Wanroij en Wilbertoord. Gezien de vele positieve reacties van de aanwezige carnavalsverenigingen was deze avond een groot succes. Het resultaat is dinsdag 7 en 14 februari te zien bij KKN RegioTV. Dan ziet u ook wie de winnaar is van dit prinsentreffen.

Dit KKN RegioTV Prinsentreffen in grandcafé zalen het Lagerhuis in Mill bestond naast onderling contact ook uit een spelavond. Via vragenrondes en enkele doespelen konden de dorstlustige hoogheden laten zien of zij helemaal klaar zijn voor carnaval 2012. Daarnaast waren er optredens van Ronnie de Wit, Roy Dekkers en Duo NL. Dit spannende, muzikale en gezellige Prinsentreffen is dinsdag 7 en dinsdag 14 februari te zien bij KKN RegioTV. Dan zal dit treffen wat gepresenteerd werd door José van Oijen en Corné Kremers namelijk in 2 delen worden uitgezonden.

KKN RegioTV is digitaal te bekijken in het Land van Cuijk, Uden, Veghel en Landerd via Ziggo kanaal 43. Uitzending gemist en meer informatie is te vinden op www.kkn.nl