Deel dit artikel ‹ Terug

Doe mee aan de Millse carnavalsoptocht

Geplaatst op: donderdag 12 januari 2012


Op zondag 19 februari aanstaande staat de grote carnavalsoptocht van ´t Germelaand weer op het programma. Vanaf 14.11 uur trekt er die middag weer een bonte stoet van wagens, groepen en individuele door de Millse straten. Inschrijven is al mogelijk. Hiervoor zijn er 5 verschillende categorieën. Zo kunt u deelnemen als wagen, groep, individuele of reclame. Voor deelnemers van buiten het kerkdorp Mill is er een categorie buitendorpers.

Via de website www.germelaand.nl zijn inschrijfformulieren en het reglement via de rubriek downloads te downloaden. De organiserende commissie adviseert deelnemers dit reglement goed te lezen. Sinds vorig jaar zijn er namelijk wat extra regels voor deelname in verwerkt. Zo dienen er naast een carnavalswagen 2 personen te lopen om de veiligheid rond deze wagen te controleren. Daarnaast kunt u zelf bepalen of u inschrijft als wagen of als groep. Soms is het namelijk lastig te bepalen of een groep met een wagen nu deel zou moeten nemen als wagen of als groep. Daarom mag de deelnemer dat zelf bepalen. De te winnen geldprijzen zijn overigens voor deze 2 categorieën hetzelfde. Daarnaast is er nog een categorie individuele (t/m 3 personen) en buitendorpse deelnemers. Ook is er een categorie voor reclamewagens.

Wilt u deelnemen aan deze grote en gezellige carnavalsoptocht? Dan kunt u het inschrijfformulier downloaden vanaf www.germelaand.nl. Ook zijn deze inschrijfformulieren op te halen en in te leveren bij Buitengewoon Kado aan de Hoogstraat 10 in Mill. Bij het inleveren van het inschrijfformulier en het voldoen van het inschrijfgeld bij Buitengewoon Kado, ontvangt u alle benodigde papieren en het startnummer.