Deel dit artikel ‹ Terug

Prinsenreceptie en onthulling jonkerpaar Germelaand

Geplaatst op: donderdag 17 november 2011


Zaterdag 26 november 19.11 uur Concertzaal Mill

Onlangs verschenen prins Rudolf en prinses Cindy (Maas) als 54e prinsenpaar van ’t Germelaand. Zij krijgen zaterdag 26 november een receptie aangeboden. Deze begint om 19.11 uur en wordt gehouden in de Concertzaal aan de Stationsstraat in Mill. Tijdens deze receptie kunt u tevens hun voorgangers, exprinsenpaar Martin en Nicole (Schep) de hand drukken en terugkijken op het vorige carnavalsseizoen. Feestorkest Toeternietoe zal tijdens de receptie de muziek verzorgen en daarna is het groot feest met Ilse en René.

Direct na de prinsenreceptie zal het nieuwe Jongkerpaar verschijnen. Dit is het 4e achtereenvolgende Jongkerpaar in de geschiedenis van carnaval vierend Mill. Doel van dit Jongkerpaar is om jongeren nog activer te betrekken bij carnaval. Van Niels (Ermers) en Sharon (van Gemert), Jomngkerpaar in het vorige seizoen, zal vlak voor het verschijnen van hun opvolgers afscheid genomen worden. Iedereen kon voor dit nieuwe Jongkerpaar namen indienen. Maar wie het uiteindelijk gaan worden?

Graag tot ziens op zaterdagavond 26 november vanaf 19.11 uur bij de prinsenreceptie in de Concertzaal in Mill. Kijk voor een overzicht van alle activiteiten dit seizoen, het laatste nieuws en veel fotomateriaal op www.germelaand.nl