Deel dit artikel ‹ Terug

Uw bijdrage welkom in Millse carnavalskrant

Geplaatst op: woensdag 12 oktober 2011


Op zondag 5 februari 2012 zal huis-aan-huis de carnavalskrant van SCM ’t Germelaand verspreid worden. De redactie van deze ieder jaar goed gevulde, kleurige en interessante carnavalskrant heeft ondertussen de eerste artikelen alweer geschreven. Ook zijn er veel ideeën rond interviews, verslagen, fotoreportages en wetenswaardigheden. Maar er is ook ruimte voor uw bijdrage. Mail deze zsm naar germekrant@germelaand.nl.

De carnavalskrant van SCM ’t Gèrmelaand kenmerkt zich door vooral veel fotomateriaal, kleurenpagina’s, interessante interviews en verslagen, spelletjes, raadsels en moppen. Ondernemers die dit jaar een advertentie plaatsen maken kans op een gratis advertentie in de Germekrant van 2013. Dit is namelijk de prijs voor de mooiste en origineelste advertentie in de krant van komend seizoen. Naast het gegeven dat bedrijven advertenties aan kunnen leveren zijn ook uiteraard bijdragen van particulieren welkom.

Wellicht hebt u een mooie foto, interessant of grappig artikel of wat anders wat niet mag ontbreken in deze carnavalskrant? Mail dit alles dan zsm naar de redactie via germekrant@germelaand.nl. Per post kan het naar Tonnie Klomp Kampweg 17 5451 XC Mill of bel tel. 0485-455248. Ook ondernemers die graag via de Gèrmekrant hun bedrijf onder de aandacht willen brengen kunnen met Tonnie contact opnemen.

Meer informatie over carnaval in Mill is te vinden op www.germelaand.nl.