Deel dit artikel ‹ Terug

SCM 't Germeland op vakantiemarkt te Mill

Geplaatst op: woensdag 20 juli 2011


SCM ’T GERMELAAND OP VAKANTIEJAARMARKT MILL

Stichting Carnaval Mill is komende woensdag 27 juli ook te vinden op de Vakantiejaarmarkt in Mill. Daar staan zij met het Rad van avontuur waarmee u leuke prijzen kunt winnen. Hiermee wil men alvast extra inkomsten genereren voor het 55 jarig jubileum wat in december 2012 in Sociaal Cultureel Centrum Myllesweerd gevierd zal worden.

Het duurt nog wel even maar nu al zijn er diverse commissies druk met het voorbereiden van het 55 jarig jubileum van carnaval in Mill. Zo is men druk met het ontwerpen van een speciaal logo, een presentatie over 55 jaar carnaval in Mill, het opzetten van diverse activiteiten om inkomsten te genereren en het invullen van het jubileumweekend. Dat staat voor vrijdag 14, zaterdag 15 en zondag 16 december 2012 op het programma. Dit belooft een weekend te worden met tal van activiteiten voor zowel groot als klein.

Maar de eerste activiteit om de jubileumkas te spekken is dus woensdag 27 juli tijdens de Vakantiejaarmarkt. Van 10.00 uur tot 18.00 uur is SCM ’t Germelaand met het Rad van avontuur ergens op de markt te vinden. www.germelaand.nl