Deel dit artikel ‹ Terug

Doe mee aan kinder- en grote carnavalsoptochten in Mill

Geplaatst op: woensdag 19 januari 2011



Al sinds jaar en dag kent ’t Gèrmelaand maarliefst 2 carnavalsoptochten. Op carnavalszondag trekt de grote optocht door de Millse straten en op carnavalsdinsdag is er een speciale kinderoptocht. Ondertussen is de inschrijving voor deelname aan deze optochten geopend.

Zondag 6 maart zal de grote optocht van SCM ’t Gèrmelaand vanaf 14.00 uur weer door de Millse straten trekken. Iedereen die hier aan deel wil nemen kan een inschrijfformulier en reglement bij Buitengewoon Kado aan de Hoogstraat in Mill ophalen of downloaden vanaf www.germelaand.nl. Ook promotieteams en reclamewagens zijn hierbij uiteraard welkom.

Ook bij de kinderoptocht op dinsdag 8 maart die om 13.11 uur bij de Concertzaal aan de Stationsstraat zal vertrekken zijn leuke prijzen te winnen. Je kunt alleen deelnemen of met meerdere als groep. Vanaf 3 personen ben je een groep en daarvoor zijn 2 verschillende prijzen beschikbaar. Prijzen voor een groep met begeleiding (verklede volwassenen) of een groep zonder begeleiding. Tevens is er nog de Willy Wortel-prijs. Dat is een prijs voor de origineelste creatie die door kinderen zelf gemaakt is. Onlangs zijn formulieren en deelnamenummers op de scholen uitgedeeld en deze zijn ook bij Buitengewoon Kado op te halen. Alleen groepen moeten zich voor 25 februari aanmelden, het inleveradres staat op de formulieren.

Meer weten? Mail dan voor de kinderoptocht naar Jeroen Spronk via kinderoptocht@germelaand.nl. Voor vragen over de grote carnavalsoptocht kunt u mailen naar Jan Crooijmans via optocht@germelaand.nl.