Deel dit artikel ‹ Terug

Jeugd en jongerenbals Carnaval Mil in grote feesttent

Geplaatst op: woensdag 22 december 2010



Voorverkoop kaarten voor jongerenbals Foekepot Mill

Een bomvolle Concertzaal en nog een lange rij wachtende jongeren voor de deur. Dat was de laatste jaren het beeld tijdens de jongerenbals van de Foekepot in Mill. Om dit te voorkomen zijn er een aantal zaken veranderd. Zo zijn dit seizoen de jeugd en jongerenbals niet in maar achter de Concertzaal in een grote feesttent en is er voor de avondbals een voorverkoop van toegangskaartjes. Jongeren uit de gemeente Mill hebben hierbij voorrang.

Op dinsdag 7 februari is er voor jongeren uit Mill, Langenboom, Sint Hubert en Wilbertoord van 12 tot en met 17 jaar een kaartverkoop. Hier zijn kaartjes verkrijgbaar voor de jongerenbals die dit keer gehouden worden in een grote feesttent achter de Concertzaal tijdens de carnaval. Deze kaartverkoop is van 18.30 uur tot 20.30 uur in de Concertzaal aan de Stationsstraat waarbij legitimatie verplicht is. Vrijdagavond 11 februari is er voor alle jongeren (dan ook van buiten de gemeente Mill en Sint Hubert) een mogelijkheid kaartjes te kopen. Ook dit van 18.30 uur tot 20.30 uur in de Concertzaal, ingang achterom. Per persoon zijn 3 kaartjes per avond verkrijgbaar. Kosten 5 euro per avond en een kaartje waarmee jongeren alle 3 de jongerenbals kunnen bezoeken kost 12,00 euro. Op is op.

De jeugdbals op maandag- en dinsdagmiddag voor kinderen tot 12 jaar en hun ouders is gratis en daarvoor is ook geen kaartverkoop. Ook deze bals worden tijdens carnaval in de feesttent gehouden. www.germelaand.nl