Steakhuys Leuke Broeders

Steakhuys Leuke Broeders

Overloon

Welkom op Ranch Leuke Broeders.
Tussen Overloon en Oploo bevindt zich sinds 2013 Steakhuys Leuke Broeders. Op Ranch Leuke Broeders maak je kennis met ons idee van Ouderwets Hollandsche lekkernijen in de sfeer van het Wilde Westen gemengd met Oud hollandsch interieur. Wij houden er erg van om je te laten genieten in een ongedwongen sfeer. Pak in ons steakhuys een lekker biertje van de Tap of een goede huyswijn, gewoon ongedwongen zonder keuzestress.

Steakhuys
Gezellig keuvelen met je tafelgenoten onder het genot van een drankje. Ondertussen serveert een leuke broeder of zuster de heerlijkste gerechten; van het lekker vers gebakken brood vooraf tot aan de overvloedige Broederplank, je hebt van iedere gang genoten. Uitbuikend en nagenietend valt je blik op de dessertkaart.... Misschien is er toch nog ruimte voor dat ene lekkere toetje.
Voor ieder wat wils!  Kom snel een keer een kijkje nemen en geniet van de sfeer, de Brabantse gezelligheid en heerlijk bourgondisch eten. Actuele openingstijden vindt u op onze website.

Zoals het hoort grillen wij in ons Steakhuys voor je ogen het lekkerste vlees. Dankzij de open keuken kun je live zien hoe de steaks worden klaargemaakt. Wij serveren gerechten voor Jong en Oud, van de Black Angus steaks tot Sticky Chicken Wings. Vieze vingers gegarandeerd! We staan bekend om onze overheerlijke spareribs en hamburgers.

Iedere maand hebben we Leuke Broeders "live". Live muziek tijdens het eten. Van een onvervalste troubadour tot de beste country hits, alles kan bij ons.

 

Steakhuys Leuke Broeders
Steakhuys Leuke Broeders
Oploseweg 30
5825HN Overloon