Station Street Café

Station Street Café

Cuijk

Mensen blij maken met gezond eten van versproducten is altijd een passie voor mij geweest. Als ik mijn passie met mensen zou kunnen delen die ook lekker maar vooral gezonde gerechten willen eten van pure ingrediënten heb ik een win win! Door mijn passie samen te voegen met mijn horeca kennis is Station Street Café geboren.

Zonder maatregelen zijn wij normaal vroeg open voor reizigers en omwonenden, iedere werkdag versgemalen koffie, ovenverse croissants of een heerlijk stukje cheesecake.

In de middag serveren wij dagelijks diverse belegde broodjes, maaltijdsalades of panini’s. Kom tijdens de lunchpauze gebruik maken van ons zonnige terras!
Als broodjesservice bezorgen wij in Cuijk dinsdag t/m vrijdag tussen 12:00 en 14:00 uur. Voor 11:00 uur besteld is in Cuijk bezorgd.

Wij zijn 6 avonden in de week open voor take away. Omdat wij toegewijd zijn aan de gezondheid van ons gasten komen de meeste gerechten uit eigen keuken, waaronder de beefburgers, lasagne en de spareribs die wij op lavasteen grillen met onze geheime sweet & sour saus.

Omdat wij geloven in gezond eten en vitaal leven zal Station Street Café verantwoorde gerechten aanbieden die huisgemaakt zijn van pure ingrediënten en voor een eerlijke prijs.

Wil je tijdens je (trein)reis iets eten of drinken, of denk je aan een lunch voor op kantoor? Bij ons is alles mogelijk! We verheugen ons op je bezoek.

Zie onze menukaart online.

Station Street Café
Station Street Café
Stationsplein 1
5431CE Cuijk